Naivitatea adepților religiilor OZN poate fi egalată doar de fantezia și credulitatea lor (pe care ei le confundă însă cu spiritualitatea autentică). Ideologii religiilor OZN scotocesc în mod superficial printre miturile umanității, poate-poate vor găsi câte o frântură de informație pe care să o poată interpreta conform convingerilor lor deja setate.

Astfel, pentru ei, zeitățile anunnaki din mitologia sumeriană (al căror nume, care înseamnă ”de viță princiară”, a fost greșit tradus de istoricul diletant Zecharia Sitchin prin expresia ”cei care coboară din cer”) sunt extratereștri de pe o planetă – inventată tot de Zecharia Sitchin – numită Nibiru, hathorii vin la (sau comunică cu) noi via Sirius, Nommo – o zeitate a apei (destul de măruntă și nesemnificativă) din mitologia tribului Dogon este considerat un extraterestru din sistemul Sirius, iar Thoth – zeul egiptean al înțelepciunii nu ar fi nici el altceva decât un extraterestru venit de pe Sirius.

Toate aluziile sau legăturile mitologice dintre anumite stele și anumite divinități sunt considerate o dovadă că acele divinități sunt extratereștri sau spirite extraterestre care au civilizat cândva umanitatea. Ignoranța și superficialitatea cu care adepții acestor teorii interpretează o mitologie atât de complexă cum este cea a popoarelor antice este uluitoare!

Evident, faptul că teoriile lui Sitchin și Robert Temple (legate de annunaki, respectiv de presupusa cunoaștere a dogonilor cu privire la Sirius) au fost deja dovedite false nu are nici o reverberație în conștiința acestor creduli. Faptul că Toth/Hermes fost corelat în nenumărate rânduri la nivel astrologic cu planeta Mercur nu mai prezintă acum nici un interes pentru adepții credințelor în extratereștri, pentru că se știe că Mercur nu este locuită și astfel adepților nu le mai vine să fantazeze despre extratereștrii de acolo. La fel se petrece cu toate divinitățile care au fost corelate mitologic cu Soarele, cu Luna și cu restul planetelor sistemului nostru solar. În schimb contactații și adepții lor au găsit alte reședințe pentru extratereștrii și ghizii lor interdimensionali: Sirius, Pleiadele, Andromeda etc.

Desigur, adepților teoriei creaționismului extraterestru nu li se pare ciudat că, deși – potrivit opiniei lor – extratereștrii ne-ar fi ajutat, cu mii de ani în urmă, să ridicăm toate marile construcții (piramidele etc), ne-au lăsat tot în epoca de piatră și nu ne-au facut nici un ‘update’ la tehnologie! Nu există, pentru ei, nici un conflict etic, moral sau spiritual în ideea clonării ființei umane de către extratereștri. Nu există pentru acești adepți nici o contradicție între teroriile lor aberante și nenumăratele dovezi care invalidează aceste teorii.

Și totuși, dacă tot este să luăm miturile ad-literam, de ce n-am specula și că pământenii sunt creatorii și strămoșii tuturor civilizațiilor galactice?!? De ce să nu ne amintim de – și să nu luăm ad-literam – mitologia stelară a multor culturi care indică că toată drama celestă este rezultatul acțiunilor extraordinare ale unor pămînteni? De ce să nu ținem seama de faptul că aproape toate constelațiile (și stelele lor) erau considerate – de unele civilizații – proiecții ale unor ființe pământești (umane, non-umane sau semi-divine)?

La urma urmei grecii antici ne-au spus foarte răspicat că Vărsătorul (Ganimede) a fost un frumos prinț troian trimis în stele, că Andromeda nu este altceva decât proiecția celestă a unei prințese a Etiopiei (fiica Casiopeei), că Auriga provine dintr-un dulgher care a inventat carul cu roți, că Bootes a apărut din actul ingenios al agricultorului care a inventat plugul, că constelația Gemenilor a fost populată de iscusiții călăreți Castor și Polux, că Corvus este de fapt o fată din Tesalia, că Ophiuchus îl are la origine pe renumitul medic Asclepios, că Fecioara era o virgină ateniană, că Ursa Mare se trage din Megisto – o prințesă ateniană, că Orion este un vânător pământean trimis în stele, iar Sirius- cățelul său de vânătoare!!! De ce să nu considerăm deci că, în Epoca de Aur a umanității (la care, apropos, mai multe culturi – cum ar fi cea greacă și cea hindusă – fac referire), am fost suficient de evoluați spiritual și tehnologic încât să putem însămânța și popula galaxiile?

Dragi contactați stelari, în incursiunile voastre siriusiene nu v-ați întâlnit cumva și cu Golden Retriever-ul pământean alergând după rațe pe etericele câmpii siriusiene? În caz că nu știați, el este sursa misterioasă a ADN-ului siriusienilor cu care voi pălăvrăgiți întruna, când de una, când de alta! Fiți pe fază la momentul când acest cățel zglobiu va apărea în fantasticele voastre vise ! Poate-poate atunci vă veți trezi!